De 4e activiteit in het kader van het leerhuis ‘vespers en getijden’ is een workshop ‘Meditatief zingen’ geleid door Nico Dekkers. Nico is  bekend vanwege het koor ‘Zingen in Verbondenheid’ en zijn diverse spirituele activiteiten; zie www.nicodekkers.nl .

‘Wat is meditatief zingen eigenlijk?’ ‘En wat maakt iets meditatief? Wat is de rol van de muziek die we zingen en wat is de invloed van onszelf qua lichaam en geest bij het zingen van en luisteren naar muziek.

We gaan dit met elkaar al luisterend en zingend onderzoeken en maken daarbij o.a. gebruik van de alleroudst bekende, niet alleen christelijke muziek, tot aan de muziek van vandaag. Wat we leren is daarmee ook relevant voor de verspervieringen hier in Goes..

En tenslotte, als we leren steeds meditatief met ons innerlijk oog en oor naar de wereld te kijken en te luisteren, zal het ons zicht op de werkelijkheid verdiepen en verruimen.

Plaats: Vredeskerk, Goes

Tijd: wo 27 maart van 19.30 uur (inloop tot 19.45 uur) tot 22.00 uur.

Zangervaring is niet vereist. 

Wel graag vooraf aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en indien bekend sopraan, alt, tenor of bas vermelden.

Bij deelname wordt een vrijwillige bijdrage naar draagkracht op prijs gesteld.

Afdrukken E-mailadres

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver