Ds. Nelleke van der Linden
alt


Ds. Nelleke van der Linden
 


Ruim twintig jaar met hart en ziel predikant. 
Moeder van twee jong volwassen kinderen.
 
In mijn werk vooral zorgvuldige, gepaste aandacht voor relaties tussen mensen, tussen mensen en de Eeuwige, van de wieg tot het graf.
Naast al het ‘gewone’ predikantswerk speciaal aandacht voor mensen met verstandelijke beperking, en voor kerkelijk diaconaal beleid; anders gezegd, het zorgzame gezicht van de kerkelijke gemeente.
 
Van 2004 tot 2006 de opleiding Contextueel Pastoraat gevolgd en van 2012 tot 2014 de tweejarige vervolgopleiding Contextuele Hulpverlening.
Deze vorm van hulpverlening is, kort gezegd, gericht op de hulpbronnen die mensen zelf in hun relationele omgeving (familie, vrienden) kunnen ontdekken, en hen tot actie aanzetten om de balans van passend geven en nemen in hun leven in relatie tot anderen te herstellen. Wat dit met christelijk geloof te maken heeft? Met het perspectief van Pasen, dat wij ons niet hoeven neerleggen bij breuken en barsten in ons leven, maar in staat zijn om hardnekkige, terugkerende patronen in ons leven te doorbreken.
 
In mijn vrije tijd leef ik mij uit in musiceren (dwarsfluit), lezen, foto’s maken en handmatige creativiteit, zoals weven, breien, borduren.

Afdrukken E-mail

Ds. Rob Kamermans


Ds. Rob Kamermans


Geboren in Vlissingen op 7 april 1953. Opgegroeid in Kamperland (Noord-Beveland). Theologie gestudeerd in Kampen. Van 1983 tot 1991 gereformeerd predikant in Scharendijke (Schouwen-Duiveland). Sinds 1991 werk ik in Goes: eerst als gereformeerd predikant, sinds september 2000 in de Samen op Weg-gemeente, nu: Protestantse gemeente. Behalve tijdens mijn studie heb ik dus altijd in Zeeland gewoond. Ik ben getrouwd met Lien Hoogerland. Liefhebberijen: wandelen, fietsen en stamboom-onderzoek. Centraal staan voor mij eerbied voor God en gerechtigheid op aarde. Website: http://home.kpn.nl/a.kamermans/

Afdrukken E-mail

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver