Open KerkGeinspireerd op het verhaal van de ark van Noach hebben we deze zomer op het Veerse Meer gefilmd om in de Open Kerk van november het moderne verhaal van Noach te vertellen.
 
Een verhaal over hoe God mensen inspireert om een ark te bouwen, over flessenpost die we als een soort duif de wereld insturen op zoek naar antwoord, over de belofte van een zonnetje dat op de regen schijnt.
 
Een echte en verrassende Open Kerk op een ander tijdstip dan we gewend zijn: 10 uur ‘s ochtends. Gewoon in de Vredeskerk (Ds. W.H. Van der Vegtplein 2, Goes)
Aan een creche voor de allerkleinsten is gedacht.

Afdrukken E-mailadres

OPEN KERK presenteert:
Een goed stel
Zondagavond 8 oktober 19.00 uur
Vredeskerk Goes

Wie zit er bij de selectie? Wat is de strategie? Wie is de aanvoerder? En wie is de Verlosser? Tijdens de persconferentie geeft bondscoach Dick van Keulen de antwoorden op deze prangende vragen. We staan aan de vooravond van één van de belangrijkste wedstrijden van ons leven. In deze oranje getinte dienst neemt het Open kerkteam je mee in een rondje langs de velden. Zoals bij elke wedstrijd zal er veel gezongen worden! We hopen op veel ‘supporters’! Je mag in het oranje komen!

Afdrukken E-mailadres

  • 1
  • 2

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver