Techniek team

techniekvredeskerk.jpgtechniekteam.jpg

Peter Schrijver als coördinator samen met.
Leo Ruissen, Dick Boogert, Jan Kwekkeboom en Fokke Roelofsen verzorgen voor u de techniek in de Vredeskerk en de Grote of Maria Magdalena kerk.
Heeft u vragen en of opmerkingen stuur dan een mailtje naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanwege een technische storing is de kerkdienst van 8 oktober 10 uur in de vredeskerk niet uitgezonden onze excuses hiervoor.

 

Ook zijn wij nog opzoek naar iemand die ons team komt versterken.

Videomixer

Zoals u misschien al gezien heeft in de vredeskerk hebben wij nu een proffesionele videomixer.Met deze mixer is het nu mogelijk om naadloos te schakelen tussen camera en presentatie op de beamer.
Ook op kerktv kunt u het verschil zien, voorheen richten wij de camera op de beamer als er een lied gezongen werd, nu kunnen we de presentatie rechtstreeks vanaf de computer in kerktv weergeven.

Wij zijn echter wel nieuwsgierig wat u als kerktv kijker ervan vindt, dus laat hieronder een bericht achter als u wilt.Tevens zijn wij ook benieuwd wat u als kerkganger ervan vindt, dus als u wilt stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver