Samen eten

Samen eten

Het was dringen geblazen. Twijfelaars die zich op het laatste moment na sluiting van de aanmeldtermijn nog wilden opgeven hadden pech. Met 36 aanmeldingen waren de drie lange tafels helemaal bezet. Toch niet mee kunnen eten komt extra hard aan als je zou horen dat er en boerenkool- en zuurkool- en prei- en wortelstamppot op te scheppen was. De blijkbaar hongerige wolven (m/v) kwamen keer op keer langs het buffet voor een volgende portie. Met het welkomstdrankje of een glas wijn voor €7.50. En dat in een gezellige sfeer aan een vrolijk aangeklede tafel. Waar vind je dat? Dat er dan toch nog € 150 overblijft voor ons nieuwe project van Kerk in Actie “ Delta voor Indonesië ” mag een wonder heten.

Voor het dessert kregen de aanwezigen het bedank filmpje te zien van Zeeland voor Pakistan, ons buitenland project van de laatste twee jaar. Met als bijzonderheid dat Pakistan na de ramp van 1953 voor ons geld ingezameld had! 

Verder kwam er een korte introductie over de drie deelprojecten in Indonesië :                        “ Een betere toekomst voor straatkinderen in Yogyakarta, Een beter inkomen voor Javaanse boeren, en Sterke vrouwen in de kerk van Papoea”.                                                                Samenvattend: heel gezellig, lekker gegeten, over de grenzen heen gekeken en geld opgehaald voor een goed Kerk in Actie doel.

Gert van der Slikke

 

De kookstaf: v.l.n.r. Mieke, Adrie, Willemien, Hannie, Ineke met op de achtergrond de projecten.

 

De kookstaf: v.l.n.r. Mieke, Adrie, Willemien, Hannie, Ineke met op de achtergrond de projecten

 

Afdrukken E-mailadres

c Kerkbalans nwestijl2020lc

Voetnoot

Copyright © 2018 Protestantse gemeente te Goes. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Ontwerp en design Peter Schrijver