Oudercursus: Maak ze sterk

8 maanden geleden

Werken aan de weerbaarheid van je kind

Kinderen en jongeren groeien op in een wereld die zich in razendsnel tempo ontwikkelt. Dat kan veel van hen vragen, maar ook van hun ouders/opvoeders. Voor hen is het soms zoeken naar de juiste begeleiding van hun kind naar volwassenheid. Maar je staat er niet alleen voor en je kunt veel betekenen!

Na de voorjaarsvakantie organiseren we de oudercursus Maak ze sterk in Reimerswaal. Aansluitend bij het boek Maak ze sterk heeft Raise Up deze cursus voor ouders en opvoeders ontwikkeld. Door verschillende opdrachten, werkvormen, denktriggers, gespreksvragen en het uitwisselen van ervaringen krijg je een frisse blik en praktische handvatten, vanuit een Bijbels fundament, om te investeren in de weerbaarheid van je kind(eren). Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: jij als opvoeder, het gezinsleven, zelfvertrouwen, communicatie, grenzen, de invloed van vrienden en omgeving, (sociale) media en weerbaarheid.

Voor wie Ouders/opvoeders met kinderen tussen 4–11 jaar
Data
 
28 februari: Jij als opvoeder
7 maart: Samen opvoeden
14 maart: Communicatie
21 maar: Grenzen 
28 maart: Zelfaanvaarding
4 april: Geestelijke weerbaarheid
TijdInloop vanaf 19.30, we starten om 19:45 tot 21:45
KostenGratis (er wordt een collecte gehouden)
WaarWordt nog bekend gemaakt (Reimerswaal)

 

 

 

 

 

 

 

Wil je je opgeven (voor 21 februari 2023) of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maak ze sterk Zeeland via maakzesterk@generatio.nu of kijk op  facebook.com/maakzesterkzeeland. Deel deze informatie gerust met andere ouders in je omgeving/ netwerk/ familie/ vriendenkring, zodat we met een groep (maximaal 20) aan de slag kunnen. Wees welkom!